Gezond slapen: onze werkwijze

Gezond slapen na een matrasreiniging? Eerst zien, dan geloven? Dat kan. Na een korte testreiniging ziet u met eigen ogen in welke mate uw matras is vervuild. Pas dan starten we desgewenst met de reiniging en nabehandeling.

Behandeling ter plekke

WerkwijzeGoodnight Cleaning Services komt voor een matrasreiniging bij u thuis. Of bijvoorbeeld op de camping, in de jachthaven, in uw vakantiehuis.

Want denkt u ook eens aan de matrassen in uw caravan of boot na een lange winter in de stalling. Of misschien hebt u een hotel , of een bed and breakfast. Ook uw gasten willen immers graag in een echt schoon bed slapen.

Gratis testreiniging (2 minuten)

Goodnight Cleaning Services kan de vervuiling voor u zichtbaar én aantoonbaar maken, met een matrashygiëne testreiniging. Na afloop vormt zich vrijwel altijd een wit bergje fijn stof, grotendeels bestaande uit de allergeenhoudende uitwerpselen van de huisstofmijt. Voor de ACAREX allergeentest vermengen we wat van dat stof met testvloeistof. Een teststrookje toont de mate van vervuiling aan. Hoe donkerder, des te sterker de vervuiling en hoe hoger de gezondheidsrisico’s. Maar u bepaalt of we gaan reinigen.

Hoofdreiniging (18 minuten)

De Goodnight MatrasCleaner zorgt er eerst voor dat met name de uitwerpselen van de huismijt lostrillen en worden verpulverd. De ingebouwde krachtige stofzuiger zuigt alle deeltjes in een stofzak met HEPA-filter, die speciaal is ontworpen om 99,97% van alles vanaf 0,3 micron vast te houden. Geconcentreerde UVC-straling doodt tenslotte vrijwel alle huismijt, virussen, schimmels en eencellige bacteriën. Eventueel herhalen we de behandeling op de andere zijde van de matras.

Nabehandeling

De Goodnight MC-spray maakt de behandeling af. Deze unieke spray neutraliseert de bacteriën en allergeenhoudende huisstofmijtuitwerpselen, en gaat vieze geurtjes tegen. Tip: gebruik de spray regelmatig. Bijvoorbeeld bij het verschonen van het beddengoed. Voor een echt schoon en fris bed volstaat het dan als u eens tot tweemaal per jaar het matras laat reinigen.

Meer weten over gezond slapen?

Wilt u ook graag goed en gezond slapen? Maak een afspraak voor een professionele matrasreiniging door Goodnight Cleaning Services. U kunt ons bereiken op 06 - 19 63 55 04 of ga naar contact.


Ga naar contact

Goodnight Cleaning Services

T: 06 - 19 63 55 04
E: info@goodnightcleaningservices.nl

KvK nummer: 61762407

Ons adres
Minet Stormstraat 17
2135 LV Hoofddorp