Gezond slapen? Laat uw matras reinigen!

Wist u dat uw matras en kussen een paradijs vormen voor huisstofmijt, bacteriën, virussen en schimmels? Goodnight Cleaning Services bezorgt u een schoon bed, voor een gezonde slaap. Met een gepatenteerde reinigingsmethode, zonder gebruik van chemicaliën. Laat uw matras reinigen en slaap weer gezond! 


Bestel Nu

Matras reinigen

Matras reinigen

Uw matras reinigen? Is dat echt nodig? Onderzoek wijst uit dat 95% van alle matrassen flink vervuild is. Een regelrechte bedreiging voor de gezondheid. En de oorzaak van de typische slaapkamergeur die zo hardnekkig kan blijven hangen.


De gezondheidsvoordelen

Werkwijze

Onze werkwijze

Gezond slapen na een matrasreiniging? Eerst zien, dan geloven? Dat kan. Na een korte, gratis testreiniging ziet u met eigen ogen in welke mate uw matras is vervuild. Pas dan starten we desgewenst met de hoofdreiniging en nabehandeling.


Hoe wij te werk gaan

Anti-allergisch beddengoed

Vlekverwijdering

Vlekken in uw matras? Goodnight Cleaning Services verlost u van hinderlijke organische vlekken op uw matras. Een vervuild matras is onhygiënisch en kan ziektes overdragen. Door middel van een 100% biologische reiniging is uw matras weer als nieuw!Werkwijze